Aangenaam, Frank is de naam.
Mijn passie: ondernemers en medewerkers ondersteunen in hun streven om economisch gezonde resultaten te behalen en dat te combineren met een leuk en een uitdagend leven.

Door mijn ervaring, successen en ook mislukkingen doorzie ik snel de wat belangrijk is voor een onderneming en welke kansen er zijn voor ondernemers en starters. Binnen organisaties en bedrijven ervaar ik vaak als grootste drempels voor toekomstig succes dat er onvoldoende ingespeeld wordt op de wensen van de klant en dat de interne communicatie verbeterd kan worden. Door aandacht voor deze aspecten neemt de loyaliteit van de klant en de medewerkers toe.

In mijn contacten met startende ondernemers blijkt vaak dat onvoldoende onderzocht is welke mogelijkheden maximaal aansluiten bij de eigen drijfveren. Met als basis een door ons zelf ontwikkelde methode help ik u graag de keuzes te maken die bij u passen.

Ik heb ervaring in marketing- en directiefuncties van winkelformules in Nederland en diverse andere landen. Sinds 2000 ben ik als zelfstandig adviseur en interimmanager werkzaam en coach ik starters en ondernemers. De laatste jaren richt ik mij vooral op franchising in retail en in de zorg. Daarnaast ben ik op dit moment commissaris van een winkelketen en adviseer ik een Hogeschool over de kwaliteit van het afstudeerniveau.

Voor een uitgebreid c.v., zie mijn Linkedin-profiel.