Franchise in Nederland bloeit!

Dat is te zien aan de cijfers. Er gaat jaarlijks maar liefst een omzet van 31 miljard euro om in de franchisebranche in ons land (2014), en er werken 300.000 mensen in deze sector. Maar is franchising het ideale businessmodel voor u? Mogelijk is ook voor u franchising het ideale businessmodel!

Adviestak FranchiseFormules.NL helpt u de juiste keuzes te maken

U bent franchisegever en u wilt uw formule vernieuwen?
U wilt franchisenemer worden?
U wilt expanderen en zoekt kwalitatief goede franchisenemers?
U wilt een franchiseformule starten?
U bent franchisenemer en zoekt omzetgroei?

Met een team van “gepokt en gemazelde” collega’s vorm ik het samenwerkingsverband Adviestak FranchiseFormules.NL. De aangesloten partners zijn ervaren op het gebied van franchising. Op basis van onze kennis en huidige activiteiten kunnen wij met u bovenstaande vragen uitwerken.

Activiteiten van FranchiseFormules.NL

Binnen FranchiseFormules.NL is complete kennis over franchising aanwezig. Of het nu gaat om juridische of financiële aspecten, op iedere vraag hebben wij een antwoord.

Zelf werk ik zowel met startende en al bestaande franchisegevers als met startende en al bestaande franchisenemers. Zodra er behoefte is aan een bepaald specialisme, bijvoorbeeld een juridische check van een franchisecontract, schakel ik collega’s binnen FranchiseFormules.NL met die specifieke deskundigheid in.

Mijn franchise-ervaring deed ik op in zowel retail als zorg. Organisaties waarvoor ik werkte of nog werkzaam ben, zijn onder andere Monuta uitvaartzorg, AH, Yves Rocher, Natuurwinkels, Lundia, Kinderwoud en Samen Sterk Zorg (SSZ).