U bent franchisenemer en u wilt advies over hoe u uw resultaat kan verbeteren. Gaat het om nieuwe lokale marketingactiviteiten, of u wel of niet een tweede vestiging moet openen, hoe u uw bestaande activiteiten kan verbeteren, of heeft u een andere vraag?

Binnen retail en zorgorganisaties heb ik jarenlang ervaring opgedaan, als adviseur, maar ook als marketingmanager en directeur. Sinds 2000 werk ik als zelfstandig adviseur en word ik iedere keer weer extra gemotiveerd als ik zie dat mijn opdrachtgever succes heeft. Ik heb o.a. franchisenemers geadviseerd over omzetverhoging in de uitvaartzorg en in de cosmeticabranche. Daarnaast heb ik zelfstandige ondernemers in andere branches (mode, foodspeciaalzaken, etc.) mogen ondersteunen om hun omzet en daarmee hun resultaat te verbeteren.

Afhankelijk van uw vraagstelling bepalen we op welke manier ik het beste kan bijdragen aan de resultaten van uw bedrijf. Heeft u behoefte aan een winkelcheck, ondersteuning bij lokale marketingactiviteiten of wilt u afstemmen over uw toekomstvisie?

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen, bel of mail mij dan, dan maken we een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.